Brad Pitt este erou în Scoţia. Actorul a salvat o femeie care făcea figuraţie pentru filmul "World War Z"

Brad Pitt este considerat un adevărat erou în presa scoţiană, după ce a prevenit accidentarea gravă a unei femei care făcea figuraţie în thrillerul SF "World War Z", care a căzut în timpul turnării unor scene, la Glasgow, pentru acest film.

608 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt este erou în Scoţia. Actorul a salvat o femeie care făcea figuraţie pentru filmul "World War Z"

Brad Pitt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul american, protagonistul acestui film despre o invazie a unor zombies, a evitat astfel ca acea femeie să fie călcată în picioare de miile de figuranţi care alergau, în noaptea de joi spre vineri, într-o piaţă din Glasgow, pentru a turna o scenă pentru acest lungmetraj, informează hollywoodreporter.com.

Pitt se afla aproape de acea femeie când aceasta a căzut şi a ajutat-o să se ridice foarte repede, evitând ca ea să fie călcată în picioare de mulţimea de figuranţi care alergau cu mare viteză în George Square din Glasgow, potrivit publicaţiei Scottish Sun.

Astfel, s-a evitat o accidentare gravă, iar actorul american, după ce a condus-o pe acea femeie într-o zonă sigură, şi-a reluat "cursa", în care era urmărit de zombies.

"Era un adevărat haos. 700 de figuranţi încercau să devasteze acea stradă - se loveau de maşini în mişcare, camere de filmat şi militari care aveau cu ei arme grele. El (Brad Pitt, n.r.) nu a avut timp să vorbească cu acea femeie, deoarece totul s-a petrecut la jumătatea scenei. După aceea, ea i-a spus că îi este recunoscătoare, chiar dacă avea un genunchi destul de rău zgâriat", a declarat o sursă.

Potrivit publicaţiei Scottish Sun, mai mulţi figuranţi au suferit diverse accidentări - fracturi, tăieturi şi vânătăi - în timpul filmărilor pentru acest thriller SF.

Brad Pitt are rolul principal şi este unul dintre producătorii executivi ai acestui film, care se filmează în această perioadă în Marea Britanie. Filmările au debutat luna trecută în Malta şi vor continua, pentru câteva secvenţe, în Scoţia şi în Ungaria.

Filmul spune povestea unui angajat al Organizaţiei Naţiunilor Unite, interpretat de Pitt, care călătoreşte în toată lumea încercând să oprească invazia de zombies care distruge omenirea. Scenariul a fost scris de Matthew Michael Carnahan, având la bază romanul "World War Z: An Oral History of the Zombie War" scris de Max Brooks.

Lungmetrajul "World War Z" este regizat de Marc Forster. Din distribuţia filmului mai fac parte Mireille Enos, James Badge Dale, Matthew Fox şi Daniella Kertesz.

Lungmetrajul SF "World War Z" va avea premiera pe marile ecrane din America de Nord pe 21 decembrie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici