Brad Pitt, în baston, după ce s-a lovit la un picior

Brad Pitt a apărut într-o postură inedită la gala de decernare a premiilor de la Palm Springs International Film Festival, sprijinindu-se într-un baston, actorul precizând că a căzut pe o pârtie de schi şi s-a lovit la un picior.

524 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt, în baston, după ce s-a lovit la un picior

Brad Pitt (Imagine: Mediafax foto/AFP)

După ce recent fusese fotografiat deplasându-se cu ajutorul unui baston, actorul a apărut în aceeaşi ipostază, sâmbătă seara, la gala de decernare a premiilor de la Palm Sprijgs International Film Festival, eveniment la care a fost însoţit de partenera sa de viaţă, actriţa Angelina Jolie, informează Daily Mail.

Referitor la apariţia sa în baston, Brad Pitt a spus că este în perioada de convalescenţă, după ce s-a lovit la un picior, după ce a alunecat pe o pârtie de schi. Actorul le-a spus jurnaliştilor că, în timp ce îl ţinea în braţe pe unul dintre copiii săi, s-a împiedicat şi a căzut.

În ciuda loviturii de la picior, Brad Pitt a fost într-o formă foarte bună, sâmbătă seara, la gala de la Palm Springs International Film Festival, salutându-şi fanii şi împărţind autografe.

Angelina Jolie şi Brad Pitt, cunoscuţi drept cuplul "Brangelina" de mai mulţi ani, au împreună şase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici