Video Britney Spears a pierdut custodia copiilor

Judecătorul Scott Gordon a decis să acorde temporar fostului soţ al lui Britney Spears, Kevin Federline, custodia unică a celor doi copii, Sean Preston, în vârstă de 22 de luni, şi Jayden James, în vârstă de 10 luni. Decizia intră în vigoare din data de 3 octombrie, la prânz, relatează Reuters.

9 afișări

Pe 8 august, Kevin Federline a cerut custodia unică a celor doi copii din cauza comportamentului excentric al cântăreţei, care ar putea pune în pericol viaţa acestora. După divorţul cuplului, finalizat în iulie, custodia copiilor a fost împărţită în mod egal între cei doi foşti soţi.

Pe 18 septembrie, Spears, în vârstă de 25 de ani, a fost obligată de un judecător să se supună regulat unor teste de depistare a drogurilor în sânge şi să lucreze cu un consilier parental pentru a învăţa să-şi crească copiii împreună cu fostul soţ, Kevin Federline.

De la sfârşitul lui 2006, Britney s-a evidenţiat printr-un comportament straniu. Ea a devenit o prezenţă constantă în cluburile de noapte de la Hollywood şi a fost implicată în numeroase scandaluri. Spears frecventează întâlnirile Alcoolicilor Anonimi din februarie, de când s-a internat într-o clinică de dezintoxicare, la patru zile după ce imaginea ei a suferit o transformare radicală. Cântăreaţa s-a ras pe cap, fapt ce a stârnit întrebări în presă privind starea ei mentală.

Spears se pregăteşte să lanseze în noiembrie primul său album din ultimii patru ani. Mult trâmbiţata întoarcere a cântăreţei, la ceremonia de decernare a premiilor MTV Video Music, a fost, însă, ridiculizată după ce Britney a apărut pe scenă îmbrăcată ca o dansatoare de strip-tease, într-un costum cu bikini negru şi cizme lungi cu toc, şi a început să mimeze versurile noului ei single "Gimme More".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici