Britney Spears, implicată într-un accident de maşină

Câtăreaţa pop americană Britney Spears a fost implicată, sâmbătă seara, într-un accident de circulaţie, soldat cu lovirea a trei maşini.

83 afișări
Imaginea articolului Britney Spears, implicată într-un accident de maşină

Britney Spears, implicată într-un accident de maşină

Potrivit presei, Spears a plecat la o plimbare cu bodyguardul ei, sâmbătă, şi, în mod accidental, a intrat într-o altă maşină din trafic când se întorcea acasă, maşina acroşată de către starletă lovind un alt autoturism, informează hollywood.com.

Conform unui martor ocular, cele trei maşini implicate în accident au fost tractate de poliţie până la o benzinărie din apropiere, unde Britney Spears a fost testată pentru a se vedea dacă a consumat băuturi alcoolice.

"Britney pare că şi-a pierdut atenţia şi a intrat în maşina din faţa ei", a mai spus martorul.

În ultimele 12 luni, cântăreaţa a fost acuzată de părăsirea locului accidentului şi conducere fără permis. De asemenea, Spears se luptă în instanţă pentru custodia celor doi copii pe care îi are cu fostul soţ, Kevin Federline.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici