Britney Spears, pe patul de spital. Şi-a fracturat piciorul în timp ce dansa. VIDEO

  • Britney Spears a suferit o fractură de os metatarsian în timp ce dansa.
  • Iubitul lui Spears a publicat pe Instagram imagini de pe patul de spital.
  • Săptămâna trecută au apărut în presă imagini cu starul american având un picior în ghips.
1229 afișări
Imaginea articolului Britney Spears, pe patul de spital. Şi-a fracturat piciorul în timp ce dansa. VIDEO

Sursa: Instagram

Spears şi-a fracturat unul dintre oasele metatarsiene în timp ce dansa şi a fost internată pentru a primi tratament, potrivit iubitului acesteia, Sam Asghari.

„Când îţi rupi ceva, acel ceva va fi mai puternic după vindecare, lucru valabil mai ales dacă este vorba despre iubita mea", a scris Asghari, un antrenor de fitness în vârstă de 26 de ani, pe platforma Instagram, unde a publicat şi mai multe fotografii, inclusiv un selfie cu el şi Spears, purtând un halat albastru.

Într-un clip video pe care l-a distribuit pe platforma de socializare online, acesta scrie cuvântul „Mai puternic/ Stronger" - titlul unuia dintre hiturile artistei - pe ghipsul pus pe piciorul fracturat.

Britney Spears, în vârstă de 38 de ani, a fost una dintre cele mai apreciate cântăreţe pop ale anilor 1990. Cel mai recent album al cântăreţei, intitulat "Glory", al nouălea de până acum, a fost lansat în august 2016. De-a lungul anilor, Spears a primit mai multe premii, printre care un Grammy, şase MTV Video Music Awards, inclusiv unul pentru întreaga carieră, şi şapte Billboard Music Awards. Artista a primit şi o stea pe Walk of Fame din Hollywood.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici