BZN, în concert la Bucureşti: Biletele de 50 de lei, epuizate

Cele mai iefttine bilete, în valoare de 50 de lei, pentru concertul trupei olandeze BZN, programat la Sala Palatului din Capitală pe 28 octombrie, au fost epuizate, anunţă organizatorii Project Events.

502 afișări
Imaginea articolului BZN, în concert la Bucureşti: Biletele de 50 de lei, epuizate

S-au epuizat biletele de 50 de lei pentru concertul trupei olandeze BZN din Capitală

În acest moment mai sunt disponibile doar bilete cu preţuri cuprinse între 100 de lei şi 300 de lei.

Trupa BZN, al cărei nume este abreviere pentru "Band zonder Naam/ Trupa Fără Nume", cântă pentru prima dată în România, concertul celor şase olandezi fiind o confirmare a faptului că grupul nu s-a despăţit, aşa cum anunţase în urmă cu cinci ani. Astfel, BZN îşi va bucura fanii din România cu celebrele hituri "Blue Eyes, Blue Eyes", "El Condor Pasa" sau "Just an Illusion".

Biletele pentru spectacolul din 28 octombrie pot fi în continuare achiziţionate din magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, magazinele Flanco, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor, staţia de metrou Unirii 1, sau online de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro şi myticket.ro.

Preţurile biletelor variază, în funcţie de poziţionarea în sala de spectacol, astfel: 300 de lei (categoria VIP), 250 de lei (categoria I), 200 de lei (categoria a II-a), 150 de lei (categoria a III-a) şi 100 de lei (categoria a IV-a).

Artiştii de la BZN şi-au început cariera în anii '60, genul promovat de aceştia fiind pop-rock, cu influenţe britanice. În prezent, vocalii formaţiei sunt Annie Schilder şi Jan Keiser.

BZN se laudă cu o carieră de peste 40 de ani, 40 de albume vândute în milioane de copii şi un număr impresionant de turnee în toată lumea. Numele lor a stat mult timp în topurile muzicale alături de Beatles, ABBA şi The Rolling Stones.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici