Camilla a împrumutat un colier de diamante de la regină

Camilla, Ducesă de Cornwall şi soţia prinţului Charles, a celebrat de curând 60 de ani, la petrecerea organizată în acest sens purtând un colier de diamante împrumutat de Elizabeta a II-a şi care i-a aparţinut mamei acesteia, informează Daily Mail.

2 afișări
Imaginea articolului Camilla a împrumutat un colier de diamante de la regină

La aniversarea a 60 de ani, Camilla a purtat un colier de diamante împrumutat de regină

Deşi regina nu a fost prezentă la petrecerea organizată de ziua Camillei, faptul că i-a împrumutat Camillei un colier care i-a aparţinut mamei ei arată clar că relaţia dintre cele două este mai caldă decât în trecut.

Experţii au declarat că este imposibil ca valoarea colierului să fie evaluată, în special din cauza provenienţei sale. Colierul a fost unul dintre cele trei pe care Regina Mamă le-a avut şi a fost un cadou din partea soacrei ei, Regina Mary, care l-a primit la rândul ei, la nunta cu Prinţul George din iulie 1893, din partea propriilor părinţi, Ducele şi Ducesa de Teck.

Potrivit oaspeţilor prezenţi la petrecere, colierul i se potrivea foarte bine Camillei.

Cu toate acestea, colierul reginei nu a reuşit să distragă atenţia de la Kate Middleton, care a fost prezentă la petrecere alături de Prinţul William, cu care se pare că s-a împăcat după ce se despărţiseră, în primăvară, după o relaţie de patru ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici