Cântăreaţa Iyeoka va susţine două concerte, la Bucureşti şi Constanţa, pe 12 şi 13 aprilie

Cântăreaţa americană de neo soul & funk jazz Iyeoka revine în România pentru două concerte ce vor avea loc pe 12 şi 13 aprilie, la Bucureşti, în Hard Rock Cafe, şi la Constanţa, în clubul Doors, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

236 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Iyeoka va susţine două concerte, la Bucureşti şi Constanţa, pe 12 şi 13 aprilie

Iyeoka (Imagine: Ştefan Sandu / Mediafax Foto)

În noiembrie anul trecut publicul din Bucureşti şi din Cluj avea o revelaţie, întâlnind un star internaţional în devenire. Cei care au fost la concertele susţinute de Iyeoka şi de trupa sa s-au îndrăgostit iremediabil de pofta şi ardoarea cu care cântă, au fost fascinaţi de energia transmisă şi de talentul cântăreţei americane de origine nigeriană, însoţită de o trupă pe măsură, potrivit comunicatului.

Cu o personalitate puternică şi un talent pe măsură, Iyeoka are o poveste de viaţă demnă de un film hollywoodian. Născută şi crescută în America din părinţi nigerieni, Iyeoka a ştiut tot timpul care îi sunt originile şi a fost permanent preocupată de condiţiile de trai din ţara africană pe care a vizitat-o adesea. Foarte marcată de problemele sociale şi economice din Nigeria, Iyeoka şi-a căutat forţa interioară pentru a-i putea ajuta pe semenii săi, reuşind să se implice în acte de caritate, dar mai ales să compună poezii cu mesaj puternic, devenite ulterior cântece ascultate de zeci de mii de oameni.

Iniţial, Iyeoka era farmacist practicant. Viaţa i s-a schimbat radical după un incident - avionul în care era a fost lovit de un fulger şi a intrat în picaj. După ce a scăpat nevătămată, conştientizând valoarea fiecărei clipe, artista şi-a propus să facă numai lucruri pe care le consideră sau le simte ca fiind importante. De atunci şi-a dedicat viaţa muzicii şi poeziei. A fost momentul în care s-a născut cântăreaţa Iyeoka, o artistă cu mesaj, cu o forţă interioară incredibilă, ce se trage atât din tradiţia africană, dar şi din civilizaţia modernă americană.

Potrivit comunicatului, Iyeoka este una dintre cele mai frumoase voci ale fusion-pop-ului contemporan.

În limba ei maternă, Esan, cuvântul "Iyeoka" înseamnă "Vreau să fie respectată".

La concertele de la Hard Rock Cafe şi de la Doors publicul român va putea asculta melodiile care au făcut-o cunoscută pe plan internaţional: "Simply Falling", "Revolution" şi "Say Yes". Preţurile biletelor pentru concertul de la Bucureşti sunt: 80 de lei (cu loc la masă), 60 de lei (fără loc), înaintea evenimentului, respectiv 90 de lei şi 70 de lei, în ziua spectacolului şi la intrare.

Pentru concertul de la Constanţa, biletele pot fi cumpărate la următoarele preţuri: 60 de lei (cu loc la masă), 40 de lei (fără loc), înaintea evenimentului, respectiv 60 de lei şi 50 de lei, în ziua spectacolului şi la intrare.

Biletele cu loc la masă pentru ambele concerte (300 la Hard Rock Café şi 50 la Club Doors) sunt disponibile doar pe www.iabilet.ro, iar biletele fără loc (300 la Hard Rock Café şi 300 la Club Doors) sunt disponibile pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro şi www.bilete.ro, dar şi în magazinele Diverta din toată ţara, magazinul Muzica, Sala Palatului, Librăria "Mihai Eminescu" din Bucureşti, magazinele Orange, Vodafone şi Germanos, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, magazinele InMedio şi în oficiile Poştei Române.

Cele două concerte sunt organizate şi BestMusic Live Concerts şi Gala.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici