Care este cel mai influent bărbat în Marea Britanie

Prinţul William, în vârstă de 29 de ani, a ocupat prima poziţie în topul celor mai influenţi bărbaţi în Marea Britanie, în urma unui sondaj realizat de editorii site-ului AskMen.com, la care au participat peste 7.000 de cititori.

148 afișări
Imaginea articolului Care este cel mai influent bărbat în Marea Britanie

Prinţul William (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Editorii site-ului AskMen.com au realizat acest sondaj pentru a identifica celebrităţile ale căror realizări şi statute sociale au avut cel mai mare impact asupra vieţii de zi cu zi din Marea Britanie în ultimele 12 luni, informează contactmusic.com.

Pe locul al doilea s-a clasat DJ-ul francez David Guetta, iar fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a ocupat poziţia a treia.

Jurnalistul britanic Piers Morgan ocupă poziţia a patra, devansându-l pe Mark Zuckerberg, fondatorul reţelei de socializare Facebook, clasat pe locul al cincilea.

Prinţul Harry, deşi se bucură de o mare popularitate, a ocupat doar locul al 12-lea în acest sondaj, iar premierul britanic David Cameron se află pe locul al 49-lea.

Topul 10 al celor mai influenţi bărbaţi în Marea Britanie este completat de cofondatorul companiei Apple Steve Jobs, pe locul al şaselea, managerul echipei de fotbal Manchester United, Alex Ferguson, actorul american Charlie Sheen, omul de afaceri britanic Alan Sugar şi preşedintele american Barack Obama.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici