Carla's Dreams, după concertul întrerupt din Târgovişte în care s-a aruncat cu bani: Urcau pe scenă şi încercau să ne ridice glugile, au fost înjurături şi ameninţări

Membrii trupei Carla's Dreams fac dezvăluiri despre concertul întrerupt din Târgovişte. Ei afirmă că au fost multiple încercări de a li se transmite bani în timpul concertului, că au spus audienţei să înceteze "exploziile de cash" şi că unii au urcat pe scenă şi au încercat să ridice gluga băieţilor.

20929 afișări
Imaginea articolului Carla's Dreams, după concertul întrerupt din Târgovişte în care s-a aruncat cu bani: Urcau pe scenă şi încercau să ne ridice glugile, au fost înjurături şi ameninţări

Carla's Dreams, după concertul întrerupt din Târgovişte în care s-a aruncat cu bani: Urcau pe scenă şi încercau să ne ridice glugile, au fost înjurături şi ameninţări

Solistul Carla's Dreams a oprit vineri seară concertul dintr-un club din Târgovişte, după un incident care l-a indignat. Un spectator din audienţă a aruncat cu bani pe scenă în solistul trupei, iar imaginile din timpul concertului au devenit virale pe internet.

În imagini se distinge cum un tânăr se apropie de scenă şi aruncă cu bani, iar solistul îi aruncă înapoi, mulţumeşte publicului şi părăseşte scena. Concertul a fost întrerupt.

După întâmplare, administraţia clubului a publicat un mesaj pe o reţea de socializare prin care încerca să ofere o explicaţie: "Comportamentul de...nuntaş al unui participant a făcut ca spectacolul să fie întrerupt şi reprogramat. Trebuie să înţelegem că acest band este unul care se adresează tuturor, dar nu sunt lăutari sau manelişti.", au scris administratorii clubului din Târgovişte.

Pe 19 septembrie, trupa Carla's Dreams a publicat în replică un mesaj pe Facebook:

"Tolerarea viciilor de organizare şi/sau desfăşurare a evenimentelor publice poate duce la consecinţe grave. Carla's Dreams consideră drept obligaţiune necesitatea de a lua atitudine promptă şi fermă faţă de astfel de manifestări. Nu e o poziţie ideologică" – it’s just the right thing to do.", scriu membrii trupei Carla's Dreams.

Precizările trupei despre situaţia din Târgovişte se referă la momente omise de clipul care a circulat online. Membrii trupei amintesc de "încercările multiple de a ne transmite bani în timpul evoluării pe scenă, precizarea publică (la microfon) de a înceta ”exploziile de cash”, accederea unui număr de persoane pe scenă, tentativa acestor persoane de a ridica gluga băieţilor de pe scenă, înjurăturile de rigoare, ameninţările de rigoare şi în concluzie, o situaţie de tensionare în continuă creştere."

Mai mult, spun cei de la Carla's Dreams, trupa nu resimte şi nu agreează aere de ”supremaţie artistică” vizavi de orice curente muzicale. Afirmaţiile potrivit cărora "cineva a fost ofensat de faptul că i s-au oferit bani" ar distorsiona fondul problemei, precizează trupa. "Aruncarea cu bani îşi are farmecul său, însă îşi are şi formatul său. În caz contrar se transformă în lipsă vădită de respect.", scriu cei de la Carla's Dreams.

"Inexistenţa măsurilor minime de asigurare a securităţii/ordinii în timpul unui eveniment este un viciu fundamental de organizare. Circumstanţele (...) ne-au făcut să ne convingem că ne aflăm anume într-o astfel de conjunctură. Decizia rămânea doar una. Decizie pe care ne-o asumăm. Este mai bine să îţi asumi câteva comentarii răutăcioase acum decât să te întrebe lumea, în cazul unei dezvoltări nefericite a situaţiei: “de ce nu aţi oprit concertul dacă nu exista securitate şi tensiunea creştea? Am mai trecut prin asta şi ştim despre ce vorbim. Better safe than sorry.", mai scriu membrii trupei Carla's Dreams.

De asemenea, membrii trupei menţionează că din informaţiile pe care le-au primit de la mai multe persoane prezente în club în acea seară, spiritele s-au încins şi s-a produs un scandal violent, fapt confirmat ulterior şi de reprezentanţii autorităţilor.

Referitor la poziţiile expuse de un şir de lideri de opinie, Carla's Dreams spun: "Le înţelegem originea. Dacă am fi văzut şi noi doar informaţia difuzată, am fi avut, posibil, aceleaşi concluzii."

"Ne pare foarte rău de poziţia de victimizare aleasă de administraţia clubului. În special tentativa de a prezenta problema ”sub unghiul” Carla's Dreams vs. Invitaţi, sau Carla's Dreams vs. Târgovişte, Târgovişte vs. Alte oraşe. O abordare care ne pare a fi perfidă. Târgoviştenii nu au nicio vină în cele întâmplate. De asemenea, ne pare rău că modul în care a fost expusă problema de către reprezentanţii clubului a atras atenţia publică sub un unghi atât de nefavorabil târgoviştenilor şi Târgoviştei în general. Apelăm la mijloacele de informare care s-au expus asupra subiectului sau au expus acest subiect să îşi revadă poziţia vis-a-vis de târgovişteni pentru că astfel de cazuri se întâmplă în toată România şi peste tot în lume. Dar problema nu este aceasta, ci atitudinea şi organizarea proastă. Ni s-a comunicat că nu suntem bineveniţi în Belvedere Studio, dar, din fericire, Târgovişte este mult mai mult decât un club iresponsabil. Şi oamenii de acolo sunt mult mai mult decât o atitudine personală a unui individ. Dupa ce două zile şi-au expus isteric punctul de vedere, cenzurând într-acelaşi timp orice alt punct de vedere, inclusiv al persoanelor prezente la eveniment, reprezentanţii clubului au decis să le şteargă pe toate.", adaugă trupa Carla's Dreams.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici