Carrie Fisher, Prinţesa Leia din franciza Star Wars, spitalizată din cauza unor probleme cardiace

Actriţa Carrie Fisher, cea care a interpretat-o pe Prinţesa Leia în franciza Star Wars, a fost internată vineri seara în spital, după ce a suferit complicaţii din cauza unor probleme cardiace, informează mai multe site-uri din presa străină.

1152 afișări
Imaginea articolului Carrie Fisher, Prinţesa Leia din franciza Star Wars, spitalizată din cauza unor probleme cardiace

Carrie Fisher, Prinţesa Leia din franciza Star Wars, spitalizată din cauza unor probleme cardiace (Imagine: AFP/ Arhiva Foto Mediafax)

Actriţa, în vârstă de 60 de ani, se afla într-un avion care zbura din Londra spre Los Angeles atunci când i s-a făcut rău.

Fisher a fost transportată de urgenţă la spital, imediat cum avionul a aterizat pe Aeroportul Internaţional din Los Angeles.

"Carrie Fisher încă se află la terapie intensivă", a declarat pentru CNN Todd Fisher, fratele artistei.

Departamentul Pompierilor din Los Angeles declarase că a fost solicitat pentru un caz de stop cardiorespirator, la poarta United Airlines, cea la care s-a oprit avionul venit din Londra.

"LAFD a răspuns la poarta LAX 47 unui pacient care se afla în stop cardiac", a declarat pentru CNN Erik Scott, purtătorul de cuvânt al LAFD (Departamentul Pompierilor din Los Angeles - n.r.). "Paramedicii au tratat agresiv pacientul prin tehnici avansate, apoi au transportat victima la un spital local".

Alte celebrităţi care se aflau la bordul avionului şi-au exprimat îngrijorarea pe reţelele de socializare:

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici