Casa de modă Hermes sărbătoreşte 175 de ani, cu o expoziţie la Londra

Casa de modă pariziană Hermes sărbătoreşte 175 de ani de existenţă prin organizarea unei expoziţii cu articole din piele, între 8 şi 27 mai, la Londra.

252 afișări
Imaginea articolului Casa de modă Hermes sărbătoreşte 175 de ani, cu o expoziţie la Londra

Christophe Lemaire, Hermes (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Expoziţia, ce va avea loc la Burlington Gardens, Londra, va fi intitulată "Leather Forever" şi va include articole din trecutul brandului, alături de creaţii recente, potrivit femalefirst.co.uk.

Pentru a marca acest moment, Hermes a creat patru poşete unicat, reprezentând Anglia, Scoţia, Wales şi Irlanda, care vor fi scoase la licitaţie în scopuri caritabile.

În cadrul expoziţiei, artizani din atelierele din Paris ale casei de modă vor face demonstraţii de confecţionare de articole din piele.

Casa Hermès a fost fondată în 1837, la Paris, de Thierry Hermès, provenit dintr-o familie de protestanţi germani, care s-a stabilit în Franţa un an mai târziu.

Iniţial un atelier de harnaşament, de unde şi logoul - o trăsură trasă de un cal -, compania este specializată în prezent în articole din piele, accesorii, parfumuri, produse de lux şi prêt-à-porter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici