Casa în care a copilărit Eminem, distrusă parţial de un incendiu

Casa din oraşul Detroit în care rapperul american Eminem şi-a petrecut copilăria a suferit distrugeri serioase în urma unui incendiu care a izbucnit joi seară.

295 afișări
Imaginea articolului Casa în care a copilărit Eminem, distrusă parţial de un incendiu

Eminem (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Potrivit publicaţiilor The Detroit News şi Detroit Free Press, echipele de pompieri au fost solicitate să intervină în seara de joi pentru a stinge un incendiu izbucnit la etajul casei din Detroit în care şi-a petrecut copilăria rapperul Eminem, informează contactmusic.com.

Fotografia acelei case apare pe coperta albumului "The Marshall Mathers LP 2", lansat recent de muzicianul american. O altă fotografie care prezintă aceeaşi clădire a apărut şi pe coperta materialului discografic "The Marshall Mathers LP", lansat de Eminem în anul 2000.

Flăcările au produs distrugeri serioase la etajul casei, o clădire de mici dimensiuni. Cauzele incendiului nu sunt deocamdată cunoscute.

La sfârşitul lunii septembrie, presa internaţională a anunţat că acea locuinţă a fost scoasă la licitaţie de statul american.

Casa, care are o singură baie şi o suprafaţă totală de 71,2 metri pătraţi, nu îi mai aparţine cântăreţului şi este scoasă la licitaţie de banca Michigan Land.

Locuinţa, în prezent nelocuită, are uşile şi ferestrele protejate cu scânduri din lemn, şi este scoasă la licitaţie cu preţul minim de 1 milion de dolari, potrivit Detroit Free Press.

Potrivit aceleiaşi surse, mama cântăreţului Eminem a cumpărat casa cu 19.900 de dolari în 1987.

Potrivit documentelor oficiale, ea a transferat dreptul de proprietate asupra casei către compania Ann Investment în 1994. Casa a avut de atunci alţi 10 proprietari înainte de a fi achiziţionată de Departamentul de Trezorerie din Wayne County în 2001. Casa a intrat în posesia băncii Michigan Land în octombrie 2012.

Eminem şi mama sa, Debbie Nelson, au avut o relaţie turbulentă, marcată de numeroase dispute care au avut loc în casa de pe strada Dresden din Detroit.

În cartea ei "My Son Marshall, My Son Eminem", publicată în 2008, Debbie Nelson spune că rapperul era foarte ataşat de această casă: "Deşi ne-am mutat de multe ori, el a spus întotdeauna că locuinţa din strada Dresden a fost casa copilăriei sale. Îi plăcea atât de mult această casă, încât a comandat un model în miniatură al acesteia, pe care îl lua mereu cu el în turnee".

Eminem a lansat, de-a lungul carierei sale, şapte albume, care s-au vândut în 86,5 milioane de exemplare în toată lumea. După ce şi-a făcut debutul în actorie, în 2002, cu rolul din "8 Mile", pentru care a fost lăudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat să se concentreze asupra carierei sale de muzician. Albumul "Recovery" a fost discul cu cele mai mari vânzări din Statele Unite ale Americii în anul 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici