Câştigătorul la Loto 6/49 şi-a ridicat premiul de peste 7,2 milioane de euro

Câştigătorul la Loto 6/49 s-a prezentat, miercuri, să-şi ridice premiul de peste 7,2 milioane de euro câştigat în 13 noiembrie, el spunând că va fi cumpătat cu banii, pe care îi consideră "un dar de la Dumnezeu" şi că va continua să joace.

972 afișări
Imaginea articolului Câştigătorul la Loto 6/49 şi-a ridicat premiul de peste 7,2 milioane de euro

Câştigătorul la Loto 6/49 şi-a ridicat premiul de peste 7,2 milioane de euro

"Câştigătorul este bărbat, are în jur de 50 de ani şi este un vechi jucător la loto, deşi în ultima vreme nu mai juca în mod constant", se arată într-un comunicat al Loteriei Române.

Câştigătorul marelui premiu a spus că numerele care i-au purtat noroc nu au nicio semnificaţie, pentru că a cumpărat de la agenţie un bilet gata completat.

El a mai declarat că va fi cumpătat cu banii, că va continua să joace şi că le doreşte şi altor jucători să aibă parte de un asemenea câştig.

"Având în vedere că abia astăzi a aflat din presă că este câştigător, fiind la serviciu, nu s-a gândit încă ce va face cu banii", potrivit Loteriei Române.

Câştigătorul a ales să nu-şi facă publică identitatea, a spus că "va fi cumpătat cu banii, că va continua să joace şi că le doreşte şi altor jucători să aibă parte de un asemenea câştig".

Bărbatul a jucat biletul norocos în 13 noiembrie, la ora 13.13, la o agenţie din Bucureşti. El a jucat trei variante simple la Loto 6/49 şi două variante la Noroc, preţul biletului fiind de 19,3 lei. Prima variantă din cele trei a fost câştigătoare.

Ultima dată, premiul de categoria I la Loto 6/49 fusese câştigat în 24 aprilie, fiind în valoare de 41,9 milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici