Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49 a jucat biletul la Craiova

Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49 a jucat biletul norocos, în valoare de 3,4 milioane de lei, la o agenţie din Craiova a Loteriei Naţionale.

1542 afișări
Imaginea articolului Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49 a jucat biletul la Craiova

Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49 a jucat biletul la Craiova

Directorul Sucursalei zonale Craiova a Loteriei, Mircea Ştefan, a declarat, luni, că persoana care a câştigat marele premiu se va prezenta la sediul central al Loteriei Naţionale din Bucureşti pentru a-şi ridica banii.

“Nu se va prezenta la agenţia de unde a cumpărat biletul câştigător, ci va merge direct la Bucureşti. Nu se cunosc date despre această persoană. Nu ştim nici dacă este din Craiova sau din altă localitate din Dolj. Dacă se va prezenta şi va cere discreţie totală, nu i se va dezvălui numele”, a declarat directorul Mircea Ştefan.

Biletul norocos a fost jucat la o Agenţie Loto din Craiova situată pe Calea Bucureşti.

Premiul la categoria I a tragerii Loto 6/49 a fost câştigat duminică şi este în valoare de 3.414.107,99 lei (885.746,01 de euro), iar pe biletul cu care s-a câştigat s-au jucat trei variante simple, valoarea biletului fiind de 18,1 lei.

Următoarea tragere Loto 6/49 va avea loc duminica, 14 decembrie, fiind cea de-a doua din seria Tragerilor Speciale ale lunii decembrie. Pentru aceasta tragere, Loteria Română suplimentează fondul de câştiguri al categoriei I cu 250.000 de lei. Pentru fiecare bilet jucat la aceste trageri speciale, participanţii vor primi gratuit câte un loz Euro Gol 2008.

În 24 decembrie, Loteria Română organizează Tragerea Specială Joker a Crăciunului, fondul de câştiguri al categoriei I urmând să fie suplimentat cu 250.000 de lei.

Instituţia mai organizează şi o Tragere Specială Loto 6/49 a Anului Nou, programată pentru 28 decembrie, fondul de câştiguri al categoriei I fiind suplimentat cu un milion de lei.

Citeşte şi:

Premiul de aproape un milion de euro, câştigat la Loto

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici