Cătălin Moroşanu şi Andreea Spătaru vor concura la "Dansez pentru tine" - GALERIE FOTO

Cătălin Moroşanu, campionul Local Kombat, supranumit "Moartea din Carpaţi", şi fotomodelul Andreea Spataru vor intra în cursa pentru împlinirea unui vis în noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care va începe pe 19 martie, la Pro TV, informează postul de televiziune.

36 afișări
Imaginea articolului Cătălin Moroşanu şi Andreea  Spătaru vor concura la "Dansez pentru tine" - GALERIE FOTO

Cătălin Moroşanu şi Andreea Spătaru vor concura la "Dansez pentru tine" (Montaj foto)

Moroşanu şi-a propus să cucerească şi ringul de la "Dansez pentru tine", nu doar pe cele de Local Kombat, aşa cum şi-a obişnuit fanii.

Cătălin Moroşanu îşi dorea să participe în noul sezon al competiţiei visurilor şi are de gând să câştige pentru a-şi ajuta partenera să-şi recapete speranţa.

"Atuurile mele sunt felul meu de a fi, faptul că sunt dispus la sacrificii şi că am mentalitate de sportiv. Stilul preferat este punk, house, stilul Prodigy, pentru că simt că mă eliberez", mărturiseşte sportivul.

Participarea în noul sezon "Dansez pentru tine" nu este prima experienţă graţioasă a campionului, care, de-a lungul sezoanelor trecute, a mai dansat în ringul visurilor alături de Delia Matache şi de Gina Pistol, pentru a ajuta mai multe cazuri sociale din afara concursului.

De asemenea, la "Dansez pentru tine" va participa şi fotomodelul Andreea Spătaru. "Îmi place să dansez, dar numai când sunt în locuri unde se dansează. Mi-ar fi plăcut să fi luat cursuri de dans în copilărie şi să pot dansa orice stil, însă sper să recuperez acum timpul pierdut şi să învăţ cât mai multe", declară vedeta.

Chiar dacă crede că atuurile ei sunt naturaleţea şi faptul că este sociabilă şi descurcăreaţă, Andreea ştie că secretul acestei competiţii stă de fapt în muncă şi perseverenţă.

Alte vedete anunţate pentru noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" sunt actriţa Diana Dumitrescu, designerul Cătălin Botezatu şi Dragoş Bucurenci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici