Câte milioane de dolari primeşte primul bărbatul care va fi imaginea parfumului Chanel No. 5

Primul bărbat care a fost ales să reprezinte imaginea pe plan internaţional a celebrului parfum feminin Chanel No. 5 a primit câteva milioane de dolari pentru această campanie de promovare, care va fi lansată pe 15 octombrie.

359 afișări
Imaginea articolului Câte milioane de dolari primeşte primul bărbatul care va fi imaginea parfumului Chanel No. 5

Pentru prima dată în 91 de ani, imaginea parfumului Chanel No. 5 va fi un bărbat celebru

Chanel No. 5 este faimos ca fiind singurul lucru pe care Marilyn Monroe îl purta în pat. Însă strategia de alegere a celebrei actriţe şi a altor personalităţi feminine pentru promovarea faimosului Chanel No. 5 începe să capete noi nuanţe, în viziunea casei de modă franceze Chanel.

Astfel, pentru prima dată în cei 91 de ani de la lansarea sa, parfumul Chanel No. 5 este promovat de un bărbat celebru - Brad Pitt, informează dailymail.co.uk.

Acesta calcă astfel pe urmele unor femei celebre, precum Catherine Deneuve, Nicole Kidman, Lauren Hutton, Estella Warren şi Ali MacGraw, care au fost în trecut imaginea parfumului Chanel No. 5.

În vârstă de 48 de ani, actorul primeşte o sumă de 7 milioane de dolari (4,32 milioane de lire sterline) pentru a reprezenta pe plan internaţional imaginea celebrului parfum feminin Chanel No. 5.

Campania de promovare a noii imagini a parfumului Chanel No. 5 va fi lansată pe 15 octombrie şi a fost realizată de Joe Wright, cel care a regizat filmele "Remuşcare/ Atonement" şi "Anna Karenina", ambele cu Keira Knightley în distribuţie.

Joe Wright este cel care a realizat şi cel mai recent spot comercial pentru parfumul Coco Mademoiselle, promovat de actriţa Keira Knightley.

Chanel No. 5 este primul parfum lansat de creatoarea de modă franceză Gabrielle "Coco" Chanel. Creat de chimistul Ernest Beaux, Chanel No. 5 este un parfum rafinat, cu influenţe florale. Parfumul a fost lansat de Crăciun în 1921, fiind oferit drept cadou celor mai buni clienţi ai casei Chanel (100 de flacoane) şi a început să fie comercializat în magazine la jumătatea anului 1922.

Brad Pitt este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur şi alte trei nominalizări la aceste premii, dar şi două nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button" şi "Armata celor 12 maimuţe". Cel mai recent film în care joacă Brad Pitt este drama "Killing Them Softly".

Brad Pitt este celebru şi pentru relaţia pe care o are cu actriţa Angelina Jolie, cei doi fiind în prezent logodiţi.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici