Caz şocant în lumea fotbalului: Un arbitru de primă ligă conducea o reţea de pedofilie. Victimele, racolate de la echipele de juniori ale unuia dintre cele mai puternice cluburi din lume

Mai multe persoane au fost reţinute într-un dosar ce vizează o reţea de pedofilie, infractorii racolând victime cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani de la echipele de juniori ale clubului Independiente Buenos Aires, unul dintre cele mai puternice din lume.

3845 afișări
Imaginea articolului Caz şocant în lumea fotbalului: Un arbitru de primă ligă conducea o reţea de pedofilie. Victimele, racolate de la echipele de juniori ale unuia dintre cele mai puternice cluburi din lume

Caz şocant în Argentina: Un arbitru de primă ligă conducea o reţea de pedofilie. Victimele, racolate de la echipele de juniori ale unuia dintre cele mai puternice cluburi din lume

Printre cei reţinuţi de anchetatori se află şi un arbitru asistent din prima ligă, Martin Bustos, acesta fiind privit ca liderul reţelei. "Fluieraşul" a fost acuzat de corupere de minori şi expulzat din fotbal de către şefii federaţiei argentiniene de fotbal, intermediarul fiind un jucător de 19 ani.

Fotbalistul a fost exclus de la Independiente, dar e cercetat în stare de libertate fiindcă se presupune că el a fost întâi o victimă a pedofililor.

Procurorii au anunţat că ancheta va fi extinsă, cei de la Independiente adresându-se poliţiştilor după ce un adolescent i s-a destăinuit psihologului clubului.

"Sunt convinsă că sunt şi alte cazuri şi că reţeaua nu acţiona numai la Independiente. Este posibil ca ei să fi operat şi la alte cluburi, dar şi în fotbalul amator", a spus cea care instrumentează dosarul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici