Cazul a făcut înconjurul lumii, dar acum s-a dat SENTINŢA. Ce se întâmplă cu profesorul acuzat că şi-a hrănit ţestoasa cu un câine VIU, în faţa elevilor | FOTO, VIDEO

O organizaţie de protecţie a animalelor din statul american Idaho contestă vehement achitarea profesorului acuzat că a hrănit o broască ţestoasă cu un căţeluş în faţa mai multor studenţi de la liceul din Preston, informează The Guardian.

8415 afișări
Imaginea articolului Cazul a făcut înconjurul lumii, dar acum s-a dat SENTINŢA. Ce se întâmplă cu profesorul acuzat că şi-a hrănit ţestoasa cu un câine VIU, în faţa elevilor | FOTO, VIDEO

Cazul a făcut înconjurul lumii, dar acum s-a dat SENTINŢA. Ce se întâmplă cu profesorul acuzat că şi-a hrănit câinele cu o testoasă VIE, în faţa elevilor

Organizaţia Idaho Humane Society a catalogat decizia juraţilor, prin care a fost achitat Robert Crosland care a fost acuzat de cruzime faţă de animale, ca fiind o "greşeală gravă". 

Potrivit martorilor care au depus mărturie în timpul procesului, profesorul de liceu nu era la prima faptă de cruzime faţă de animale.

Anterior el a încercat să hrănească un şarpe cu un câine. Când intenţia sa a dat greş, Crosland a lăsat căţeluşul să intre în acvariul în care se afla broasca testoasă, iar aceasta l-a înecat şi l-a mâncat.

Într-un declaraţie dată anchetatorilor, Robert Crosland şi-a exprimat convingerea că nu este rău ceea ce a făcut, deoarece câinele său era bolnav şi ar fi murit oricum.

Organizaţia de protecţie a animalelor subliniază că acest verdict, dat vineri de juraţii din Idaho, nu poate da nimănui drepturi noi prin care este permisă cruzimea, ci mai degrabă poate fi un semnal de alarmă pentru cei care se îngrijesc de siguranţa animalelor, de a semnala şi de stopa orice caz de abuz. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici