Ce s-a întâmplat cu firma din România unde angajaţii au lucrat 17 luni doar patru zile pe săptămână. Decizia conducerii

Angajaţii WebDigital au lucrat în ultimul an şi jumătate (17 luni) doar patru zile pe săptămăna (lunea liberă), iar conducerea firmei este mulţumită de rezultate, dar a decis că în 2018 să se lucreze program normal, de cinci zile pe săptămănă, urmând ca în 2019 să revină la schema de patru zile .

3702 afișări
Imaginea articolului Ce s-a întâmplat cu firma din România unde angajaţii au lucrat 17 luni doar patru zile pe săptămână. Decizia conducerii

Ce s-a întâmplat cu firma din România unde angajaţii au lucrat 17 luni doar patru zile pe săptămână. Decizia conducerii

Deşi lucrurile au mers bine anul trecut, compania a creat un plan pe patru ani şi decis trecerea la 5 zile lucrătoare în 2018, 2019 programul de lucru nu va include ziua de luni, în 2020 programul de lucru va include ziua de luni şi în 2021 programul de lucru nu va include ziua de luni.

"Am avut 45 de zile de libere de luni. Asta înseamnă o lună şi jumătate de concediu extra faţă de zilele de concediu stabilite de lege, în total 66 de zile libere într-un an", scriu reprezentanţii companiei pe blogul firmei.

Adăugând 4 zile legale libere conform reglementărilor statului care nu s-au suprapus cu ziua de luni înseamnă 70 de zile. Altfel spus 70 de zile libere pentru o săptămână de lucru de 4 zile, înseamnă 17,5 săptămâni, adică 4 luni şi aproape două săptămâni într-un an timp liber.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici