Cea mai mare salată din lume, "gătită" în Spania

Un oraş din sudul Spaniei a realizat ceea ce pretinde că este cea mai mare salată din lume, la realizarea căreia a folosit 6.700 de kilograme de legume, informează BBC News online.

1 afișare
Imaginea articolului Cea mai mare salată din lume, "gătită" în Spania

Cea mai mare salată din lume, "gătită" în Spania

Douăzeci de bucătari din oraşul Pulpi din provincia Almeria au petrecut mai mult de trei ore amestecând ingredientele: salată, roşii, ceapă, ardei şi măsline.

Salata a fost preparată într-un container cu lungimea de 18 metri şi lăţimea de 4,8 metri.

Un judecător al Guinness World Records s-a deplasat de la Londra pentru a vedea dacă bucătarii au stabilit un nou record, a informat agenţia spaniolă EFE.

Lorenzo Navarro, director al Asociaţiei afaceriştilor şi proprietarilor de magazine din Pulpi, care a organizat încercarea de stabilire a recordului, a salutat eforturile tuturor participanţilor. "Coordonarea excelentă înregistrată de la începutul iniţiativei a făcut posibilă această încercare", a spus el.

Salata va fi distribuită la restaurantele din Pulpi şi va fi oferită gratuit clienţilor acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici