Cei mai drăguţi copii din lume? Trei băieţi au dansat hip hop la "America's Got Talent" - VIDEO

The Art of Teknique, trei băieţi care sunt încă la şcoala primară, au impresionat juriul şi publicul de la "America's Got Talent" dansând hip hop.

5118 afișări
Imaginea articolului Cei mai drăguţi copii din lume? Trei băieţi au dansat hip hop la "America's Got Talent"  - VIDEO

Cei mai drăguţi copii din lume? Trei băieţi au dansat hip hop la "America's Got Talent"

Potrivit dailymail.co.uk, copiii, care au 8, 9 şi 10 ani, au convins juriul celebrei emisiuni să meargă în Vegas.

În dansul lor, toţi trei au adoptat aceeaşi ţinută: pantaloni negri, cămaşă albă, cravată, vestă şi adidaşi.

Juriul de la "America's Got Talent" a fost impresionat de talentul celor trei copii. Piers Morgan le-a spus micuţilor: "Aţi fost incredibili!". Sharon Osbourne a adăugat: "Vă place. Iubiţi să dansaţi. Sunteţi foarte naturali. Vă ador".

Unul dintre micuţi a stârnit râsete în public când a fost întrebat de Howie Mandel, al treilea membru al juriului, dacă îi plac fetele, băiatul răspunzând timid: "Nu!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici