Cel mai amuzant permis de conducere din lume. Metoda folosită de un bărbat, prea leneş pentru a da examenul AUTO| FOTO

Poliţiştii rutieri dintr-un oraş din China au primit cel mai mare şoc din cariera lor după ce au tras pe dreapta un şofer de motocicletă, doar pentru a afla că în locul permisului de conducere bărbatul avea o bucată de hârtie scrisă de mână, cu fotografia lui lipită pe ea.

7374 afișări
Imaginea articolului Cel mai amuzant permis de conducere din lume. Metoda folosită de un bărbat, prea leneş pentru a da examenul AUTO| FOTO

Un bărbat prea leneş pentru a obţine permisul de conducere foloseşte o altă metodă | FOTO

Falsificarea documentelor oficiale este o practică destul de des întâlnită în întreaga lume, dar în marea majoritate a cazurilor, oamenii fac tot posibilul pentru a se asigura că falsurile lor par a fi cât se poate de veritabile. Însă, protagonistul acestei ştiri nu face parte din acea categorie.

Bărbatul s-a asigurat că a inclus toate detaliile necesare pe permisul său de conducere, chiar dacă tot ce a făcut a fost să scrie pe o bucată de hârtie, sperând că ar fi de ajuns să păcălească poliţia.

Când poliţiştii din Liuzhou au tras pe dreapta o motocicletă argintie pentru o verificare de rutină, pe 31 martie, aceştia nu se aşteptau să vadă probabil cel mai amuzant permis de conducere întâlnit vreodată. Bărbatul, numit Tang, nu părea emoţionat când poliţiştii i-au cerut documentele, iar permisul de conducere în sine avea o copertă obişnuită, aşadar nimic nu putea să îi pregătească pe oamenii legii pentru ceea ce aveau să vadă.

„S-a comportat foarte calm când şi-a scos permisul. Coperta era una reală, dar am fost şocat când am văzut ce se afla înăuntru ", declară unul dintre poliţişti.

În interior era o bucată de hârtie simplă, care părea scoasă dintr-un caiet de şcoală, cu toate informaţiile relevante scrise de mână, precum şi o poză de identificare a conducătorului auto lipită de ea.

Când poliţiştii l-au întrebat pe Tang dacă glumeşte, acesta a spus calm că era prea leneş să studieze pentru examenul de conducere şi nu dorea să cheltuiască bani pentru cursuri, aşa că a decis că un permis scris de mână a fost mai bun decât nimic.

„Nu mă aşteptam ca poliţiştii rutieri să fie atât de serioşi", a spus Tang.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici