Cel mai frumos cadou posibil: Un bebeluş sub bradul de Crăciun

Un poliţist a contribuit la venirea pe lume a fiicei sale chiar sub bradul de Crăciun pentru că ştia ca ambulanţa nu va ajunge la timp.

2198 afișări
Imaginea articolului Cel mai frumos cadou posibil: Un bebeluş sub bradul de Crăciun

Cel mai frumos cadou posibil: Un bebeluş sub bradul de Crăciun

Ryan Jones împodobea bradul de Crăciun împreună cu logodnica sa gravidă, Elin Davies- Russell, când femeia a simţit că este pe punctul de a naşte, relatează Daily Mail.

Ryan a sunat de urgenţă la serviciul de urgenţe însă realizând că ambulanţa nu va ajunge la timp la casa lor din Lampeter, a fost nevoit să ajute chiar el la venirea pe lume a celei de-a doua fiice. Ajutat de un operator de la serviciul de urgenţă, Jones şi-a ajutat iubita să nască. Cei doi au decis ca pe lângă numele de Khloe, deja stabilit, să îi pună şi numele de Seren, ce înseamnă "stea" în galeză, simbolizând steaua din vârful bradului de Crăciun.

"Am fost chiar în acea zi la spital, şi existau semnale că Elin va naşte curând. Dar doctorii ne-au spus să mergem liniştiţi acasă, deoarece nu cred că evenimentul se va petrece atât de repede. La doar zece minute după ce am sosit acasă, ea mi-a spus că e pe punctul de a o aduce pe lume pe fiica noastră", a declarat bărbatul.

Naşterea nu a fost lipsită de probleme, mai ales că, iniţial, Ryan nu vedea capul copilului. Dar, cu ajutorul operatorului de la linia pentru urgenţe, s-a descurcat: "Am făcut tot ce mi-a zis. Mă bucur că totul a decurs bine, până la urmă. A fost ceva deosebit, mai ales că Elin a născut-o pe Khloe chiar sub pomul de Crăciun. Şi nu mulţi copii se pot lăuda cu asta", a povestit el.

Fetiţa se poate lăuda că a fost adusă pe lume cu ajutorul tatălui ei care şi-a păstrat calmul şi a făcut o treabă excelentă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici