Cel mai gras om din lume a pierdut mai mult de jumătate din kilograme. Vezi cum arată acum - VIDEO

Paul Mason (50 de ani) a fost cel mai gras om din lume, cântărind la un moment dat 440 de kilograme. El a fost operat şi cântăreşte acum sub 200 de kilograme, dar vrea să mai piardă din greutate.

4072 afișări
Imaginea articolului Cel mai gras om din lume a pierdut mai mult de jumătate din kilograme. Vezi cum arată acum - VIDEO

Cel mai gras om din lume a pierdut mai mult de jumătate din kilograme. Vezi cum arată acum

Fostul recordmen mondial la număr de kilograme, Paul Mason, doreşte o nouă operaţie, care să îi înlăture straturile de grăsime rămase pe corp, informează Daily Mail.

"Am nevoie de puţin mai mult ajutor. Mă simt încă greu. Am nevoie de această operaţie pentru a-mi recăpăta viaţa, pentru a putea să fac din nou parte din societate. Kilogramele mă împiedică să duc o viaţă rezonabilă", a declarat Mason după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale în 2009, care l-a ajutat să aibă o greutate de două ori mai mică.

VEZI AICI IMAGINI DE ACUM CU FOSTUL RECORDMEN MONDIAL LA GREUTATE

Cel mai gras om din lume a lucrat ca poştaş, dar a demisionat de la acel post din pricina greutăţii mari, care nu îi mai permitea să îşi exercite munca. A fost plasat într-un oficiu de sortare, unde a lucrat până în 1989, când a sfârşit prin a fi arestat pentru că a furat din scrisorile care îi treceau prin mână. Hoţia l-a costat pierderea slujbei şi 6 luni petrecute în închisoare.

În cea mai neagră perioadă a sa, Mason cântărea 440 de kilograme şi consuma 20.000 de calorii.

Doctorii refuză să-l opereze din nou, susţinând că este necesar ca pacientul să îşi menţină o greutate stabilă pentru a fi supus unei astfel de intervenţii chirurgicale.

Cel mai gras om al tuturor timpurilor a fost americanul John Minnoch, care cântărea peste 630 de kilograme. El a murit în 1983, la vârsta de 42 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici