Video Cel mai sigur sistem de securitate: accesibil, durabil şi funcţional pe bază de mângâieri şi recompense

De ce să investeşti mulţi bani într-un sistem de securitate „clasic”, când poţi avea unul gratuit, în care trebuie să investeşti doar iubire şi timp.

4753 afișări
Un video inedit arată cel mai bun sistem de securitate: accesibil, durabil şi funcţional pe bază de mângâieri, plimbări şi recompense gustoase. Garantat nu se strică şi nu apare o altă variantă mai modernă.
 
Doi căţei alerţi, de rasă şi mărimi diferite şi-au luat rolul în serios şi păzesc uşa casei. La cea mai mică mişcare în exterior, dau alarma. Şi nu, nu consumă nici energie electrică. 
 
Bonus, primeşti iubire şi afecţiune necondiţionate.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici