VIDEO | eBussy este cel mai uşor vehicul modular din lume

  • Compania germană ElectricBrands îţi prezintă un nou concept numit eBussy
  • Este vorba despre un vehicul electric modular care poate fi transformat în 10 tipuri de caroserie diferite
  • Preţul pleacă de 18.273 de dolari însă poate să ajungă şi la 33.309 dolari
472 afișări
Imaginea articolului VIDEO | eBussy este cel mai uşor vehicul modular din lume

Sursa FOTO: YouTube

Ai visat la maşina care se poate transforma în funcţie de drumul pe care vrei să mergi? Ei bine, nemţii transformă visul în realitate. eBussy este la început un camion plat şi poate fi personalizat astfel încât să fie potrivit fie pentru drum normal, fie pentru off-road. Şi nu sunt singurele variante: clienţii pot alege un autobuz, o autobasculantă, un pick-up şi multe altele.

Vehiculul modular este şi electric. Pentru modelul mai accesibil ca preţ, bateria este de 10kWh, care este bun pentru 200 de kilometri. Însă clienţii pot opta pentru o opţiune de 30 kWh care oferă o autonomie de până la 600 de kilometri. Preţul pleacă de la 18.000 de dolari şi poate ajunge până la 33.000 de dolari.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici