Cele două familii ale actorului Robert De Niro locuiesc în aceeaşi clădire

Actorul american Robert De Niro, care are cinci copii din două căsătorii şi alţi doi nepoţi, a declarat că cele două familii ale sale locuiesc în aceeaşi clădire, însă în apartamente diferite, informează contactmusic.com.

91 afișări
Imaginea articolului Cele două familii ale actorului Robert De Niro locuiesc în aceeaşi clădire

Cele două familii ale actorului Robert De Niro locuiesc în aceeaşi clădire (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul american a declarat că membrii familiei sale extinse preferă să locuiască în aceeaşi clădire pentru a fi cât mai aproape unii de ceilalţi.

"Îmi place faptul că toţi copiii mei locuiesc împreună. Nu mi-ar plăcea ca ei să locuiască separat, decât atunci vor avea motive întemeiate sau profesii care să îi atragă către alte oraşe. Cred că acest stil italian este cu adevărat benefic, deoarece familiile rămân împreună. Acest lucru există şi în alte culturi. Familiile rămân împreună. Familiile mele locuiesc în apartamente diferite. Nu cred că este ceva rău în asta", a explicat actorul american.

De Niro, în vârstă de 66 de ani, a declarat că adoră să fie părinte, însă este conştient de faptul că această postură are uneori şi câteva aspecte mai puţin plăcute.

"Am primit, ieri, o felicitare de la gemenii mei, cu ocazia Zilei Tatălui (20 iunie, n.r.), şi am fost impresionat. M-am întâlnit şi cu profesorii lor. A fost un moment special. Însă atunci când ei (copiii, n.r.) se poartă urât sau nu fac ceea ce te aştepţi ca ei să facă, mai bine te lipseşti. Însă dacă ei ştiu ceea ce vor să facă în viaţă, acesta este un element care ajută", a declarat De Niro într-un interviu acordat revistei Zoo.

Robert De Niro a fost căsătorit cu Diahnne Abbott, între anii 1976 şi 1988, şi din 1997 este căsătorit cu Grace Hightower.

Robert De Niro a putut fi văzut pe marile ecrane în 2009 în comedia "Everybody's Fine", alături de Drew Barrymore, Kate Beckinsale şi Sam Rockwell. De Niro traversează din nou o perioadă prolifică în carieră, actorul american având deja programate alte trei filme: "Little Fockers", "Machete" şi "Stone".

Actorul, regizorul şi producătorul Robert De Niro, în vârstă de 66 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentaţi şi mai influenţi cineaşti din toate timpurile. Dublu câştigător al premiului Oscar, pentru rolurile din "Naşul: Partea II" (1975) şi "Taurul furios/ Raging Bull" (1981), De Niro a făcut multe alte roluri memorabile, în special sub bagheta regizorală a lui Martin Scorsese, în filme precum "Şoferul de taxi/ Taxi Driver" (1976), "Băieţi buni/ Goodfellas" (1990), "Promontoriul groazei/ Cape Fear" (1991) şi "Casino" (1995). El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival Internaţional de Film Tribecca de la New York, înfiinţat în 2002.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici