Cele mai frumoase plaje din lume

Lagune care le depăşesc în splendoare pe cele din filme, nisipuri aurite de soarele tropicelor, valuri de turcoaz, apus şi răsărit în culori ireale, peisaje de vis pentru care nu s-au inventat încă termeni de comparaţie. Pe scurt, locuri de pe Terra care par adevărate porţi spre Paradis. Acestea şi nu altele, sunt cele mai deosebite şi mai exclusiviste plaje pe care le poţi savura în acestă viaţa.

468 afișări
Imaginea articolului Cele mai frumoase plaje din lume

Cele mai frumoase plaje din lume (Imagine: www.descopera.ro)

- Aroa, Aiutaki, One Foot Island - Insulele Cook

Acolo, la capătul lumii, dincolo de civilizaţiile Orientului şi Occidentului, aşteaptă ascunsă într-o lagună mai albastră decât cerul, plaja Aroa.

Situată lângă Ratoronga, plaja Aroa poate câştiga oricând categoria de "Plaja cu cel mai alb nisip de pe Terra".

- Sinclair's Bay, Caithness - Scotia

La doar 4 kilometri sud de John O'Groats, apele strălucitoare şi nisipul imaculat din Sinclair's Bay, par desprinse direct din Caraibe, nu din Caithness. Încadrată în nord şi sud de câte un castel de secol XVI, plaja oferă un spectacol al vieţii fără seamăn, cu stoluri de pescăruşi, ploieri şi alte păsări marine, precum şi grupuri de foci hăituite de balene ucigaşe.

Citeşte mai multe pe www.descopera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici