Cele mai INEDITE experienţe de dragoste, lăsate prin MESAJE VOCALE

Un experiment desfăşurat de CNN face senzaţie pe internet, după de oameni simpli au fost rugaţi să lase un mesaj vocal prin care să povestească modul în care s-au îndrăgostit, dar şi cum le-a trecut iubirea printre degete.

3269 afișări
Imaginea articolului Cele mai INEDITE experienţe de dragoste, lăsate prin MESAJE VOCALE

Cele mai INEDITE experienţe de dragoste, lăsate prin MESAJE VOCALE

Cei care au dat curs invitaţiei celor de la CNN au împărtăşit cu restul lumii momentul magic în care s-au îndrăgostit, clipa în care şi-au dat seama că şi-au găsit jumătatea, precum şi sentimentele pe care le-au trăit atunci când au realizat că marea iubirea le-a trecut prin faţa ochilor, pierzând-o pentru totdeauna.

"Eram în Stockholm pentru câteva zile, iar în ziua de Crăciun am decis să ies la o plimbare pe străzile oraşului. Atunci am observat această fata frumoasă chiar în faţa mea, în timp ce intra într-o cafenea. Mi-am continuat plimbare şi pentru că nu am găsit niciun local în care să intru, m-am întors cu frigul în oase în cafeneaua în care intrase EA.

Întâmplarea a făcut să fie doar o masă liberă, lângă această străină, iar eu m-am apucat de scris în jurnal. După 30 de minute am îndrăznit să vorbesc cu ea şi, la un moment dat, am realizat că vorbeam de ore bune. Apoi au fost zile întregi.

La un moment dat, în timp ce o conduceam acasă într-o seară, în jur de 2:30 dimineaţa, a început să ningă, iar lumina de afară a creat un cadru de nedescris. După ce i-am oferit un cadou mic şi un sărut pe obraz am început să mă îndepărtez. La un moment dat am auzit paşi în urma mea şi vocea ei care imi spunea <<Michael, ştiu că sună nebuneşteşte şi ne ştim doar de câteva zile, dar te iubesc şi vreau să ştii asta>>. M-am întors spre ea, i-am spus că o iubesc, apoi am sărutat-o şi am stat îmbrăţişaţi vreme bună, singuri, în mijlocul străzii. A fost un moment special pentru mine şi am sfârşit prin a avea o lungă relaţie la distanţă", a povestit un bărbat prin intermediul unui mesaj vocal, lăsat la căsuţa specială CNN.

"Aveam 18 ani, iar el 20. Era acolo un semn care spunea că nu poţi continua drumul decât dacă eşti oprit de el. Mă mai văzuse şi în trecut, aşa că mi-a recunoscut maşina şi m-a oprit pe dreapta, mi-a luat numărul de înregistrare şi mi-a trecut numele pe carneţel. După ce am plecat, s-a interesat şi a făcut rost de numărul meu, iar în acea noapte m-a sunat. Trei luni mai târziu ne-am căsătorit, iar după alte două a plecat în Vietnam. S-a întors cu bine, am rămas căsătoriţi 39 de ani, până acum cinci ani când a decedat. A fost iubirea vieţii mele, Domnul Perfect. Aceasta e povestea mea...", mărturiseşte o femeie emoţionată, în cadrul unui mesaj vocal pentru CNN.

"Lucram pentru o companie de amenajări exterioare şi l-am întâlnit pe tipul ăsta cu nume secret, care lucra în cadrul aceleiaşi firme. Pare foarte amabil şi drăguţ şi încearcă să-şi recupereze copiii, la fel ca mine. Chiar cred că este grozav şi simt cum imi topeşte inima. Imi dă o stare de nervozitate dar într-un sens bun, în genul în care nu am mai simţit de mult. Nici măcar nu ştiu dacă am simţit aşa ceva până acum. Cred însă că este cel care mi-a scăpat pentru că nu m-a mai sunat de câteva zile. Simt că mă îndrăgostesc...", declară o altă femeie ce a dat curs invitaţiei de a-şi mărturisi dragostea în faţaîntregii lumi.

O altă femeie povesteşte despre cel mai îndrăzneţ gest făcut vreodată: "Am avut o seară proastă la muncă, iar o prietenă mi-a spus să ieşim la restaurant să ne distrăm. Era într-o marţi, iar noi nu ieşeam în această zi, aşa că am zis să mergem. În timp ce stăteam la masă, l-am observat cum intră. Nu-l mai văzusem niciodată şi nu aveam nici cea mai mică idee cine este, dar am simţit că el este cel pe care îl aşteptam. Aşa că m-am ridicat, m-am dus la el şi i-am spus<<Sărută-mă!>>. M-a sărutat, iar asta se întâmpla acum cinci ani. Acum suntem căsătoriţi, iar totul este perfect. Aceasta este povestea noastră de dragoste."

"Numele meu este Austin şi vă contactez din Arkansas. Am cunoscut-o pe soţia mea Alexis pe 21 februarie 2013, iar pe 11 ianuarie 2014 ne-am logodit. Pe 28 iunie 2014 am făcut schimb de jurăminte şi iată-ne pe 3 februarie 2016, lucrând la căsnicia noastră. Am eşuat ca soţ în multe feluri, mult prea multe pentru a explica prin acest mesaj vocal. Dar ceea ce iubesc cel mai mult la Alexis este faptul că ea crede în mine şi mă încurajează, chiar dacă am făcut multe greşeli. Sper doar să reuşesc să fiu un soţ la fel de bun pe cât este ea de soţie şi sper să petrec mulţi, mulţi ani alături de ea", este confesiunea unui alt bărbat ce a vrut să afle toată lumea cât de mult îşi iubeşte iumătatea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici