Celine Dion a pierdut sarcina

Cântăreaţa canadiană Celine Dion, care a anunţat în luna august că este însărcinată cu cel de-al doilea ei copil, a pierdut sarcina după patru luni, informează popeater.com.

165 afișări
Imaginea articolului Celine Dion a pierdut sarcina

Celine Dion a pierdut sarcina (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa canadiană în vârstă de 41 de ani, care ar fi trebuit să aibă un al doilea copil împreună cu soţul ei, producătorul muzical Rene Angelil, a rămas însărcinată apelând la fertilizarea in vitro, folosind un ovul fecundat care fusese congelat încă din perioada în care încerca să conceapă primul copil al lor, Rene-Charles, născut în 2001.

Sarcina artistei canadiene a fost confirmată în luna august, de agentul de presă al cântăreţei. Recent, însă, un membru al familiei a declarat pentru revista In Touch: "Rene şi ea (Celine Dion - n.r.) fac eforturi susţinute pentru a avea un al doilea bebeluş, dar în prezent ea nu este însărcinată".

Celine Dion a luat hotărârea de a avea un al doilea copil în 2007, după ce a terminat seria de concerte susţinute în Las Vegas şi s-a consultat cu medicul ei, Zev Rosenwaks.

Celine Dion a declarat la începutul acestui an că îşi dorea un al doilea copil, după încheierea turneului ei mondial, "Taking Chances". "Vom mai face o încercare după încheierea turneului meu. Sper să rămân gravidă din nou. Nu îmi fac prea multe speranţe. Cu toate acestea, am fost deja binecuvântaţi. Am încercat şase ani pentru a-l avea pe Rene-Charles. Avem deja copilul nostru minune", a declarat ea în emisiunea găzduită de Oprah Winfrey.

Rene Angelil, fostul manager al cântăreţei canadiene, mai are trei copii din două căsătorii anterioare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici