Charlize Theron, într-un film cu canibali, alături de Viggo Mortensen

Actriţa sud-africană Charlize Theron, recompensată cu un premiu Oscar, va juca alături de Viggo Mortensen în adaptarea cinematografică a unui roman sumbru, "The Road", scris de Cormac McCarthy.

25 afișări
Imaginea articolului Charlize Theron, într-un film cu canibali, alături de Viggo Mortensen

Charlize Theron, într-un film cu canibali, alături de Viggo Mortensen

Romanul "The Road" a fost recompensat cu premiul Pulitzer pentru ficţiune pe 2006 şi a fost nominalizat la premiile National Book Critics Circle, informează Variety.com.

Filmul va fi produs de 2929 Entertainment.

Romanul prezintă povestea unui bărbat (Viggo Mortensen) care porneşte într-o călătorie de coşmar, după o explozie nucleară, în încercarea de a-şi pune fiul la adăpost de supravieţuitorii cataclismului, majoritatea transformaţi în canibali.

Theron va interpreta rolul soţiei personajului interpretat de Mortensen. Deşi este vorba de un rol mic, Theron s-a alăturat proiectului pentru că i-a plăcut foarte mult romanul şi a dorit să facă din nou echipă cu producătorul Nick Wechsler, cu care a lucrat în 2000 la "Legea tăcerii".

Filmul va fi regizat de John Hillcoat ("Propunerea", 2005), în timp ce scenariul va fi semnat de Joe Penhall ("Sânge pentru aur", 1993, "Dansul terorii", 1994).

Filmările vor începe luna viitoare.

Theron, recompensată cu un premiu Oscar pentru rolul din "Monstru" (2003), filmează în prezent pentru "The Burning Plain". Actriţa a terminat recent lucrul la "Hancock", în care joacă alături de Will Smith, şi la drama independentă "Sleepwalking", la care a participat şi ca producător.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici