Cher, Anne Hathaway şi Jennifer Aniston, escrocate de proprietara unui salon de înfrumuseţare

Mai multe staruri de la Hollywood, printre care se află Cher, Anne Hathaway şi Jennifer Aniston, au fost escrocate de proprietara unui salon de înfrumuseţare din Beverly Hills, care folosea numerele cărţilor de credit ale clientelor sale, a anunţat, miercuri, justiţia americană.

26 afișări
Imaginea articolului Cher, Anne Hathaway şi Jennifer Aniston, escrocate de proprietara unui salon de înfrumuseţare

Cher, Anne Hathaway şi Jennifer Aniston, escrocate de proprietara unui salon de înfrumuseţare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Maria Gabriela Perez, în vârstă de 51 de ani, a fost arestată în faţa clientelor sale, în salonul de coafură Chew Gabriela Studio pe care îl conduce - situat în Beverly Hills, Los Angeles -, frecventat de numeroase celebrităţi.

Maria Gabriela Perez ar fi sustras din conturile clientelor sale aproape 300.000 de dolari, după plecarea acestora din salon, păstrând numerele cărţilor lor de credit. Ea riscă o pedeapsă de până la 25 de ani de închisoare.

Printre celelalte victime ale coafezei se află alte două nume importante, actriţele Liv Tyler şi Melanie Griffith.

Din contul actriţei Liv Tyler au dispărut aproape 241.000 de dolari, potrivit mandatului de arestare emis pe numele acuzatei.

Perez era "specialistă" nu doar în fraudarea cărţilor bancare, ea fiind condamnată în trecut şi pentru furt din buzunare, emiterea de cecuri fără acoperire şi fraudarea sistemului de securitate socială, la care era înscrisă cu peste 20 de nume de împrumut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici