Cheryl Cole a cerut divorţul de Ashley Cole fără să-i ceară vreun ban

Cântăreaţa Cheryl Cole a cerut avocaţilor săi să depună actele pentru divorţul de fotbalistul echipei Chelsea, Ashley Cole, fără a pretinde vreo sumă din averea acestuia şi nici măcar locuinţa de şase milioane de lire sterline, informează The Sun.

100 afișări
Imaginea articolului Cheryl Cole a cerut divorţul de Ashley Cole fără să-i ceară vreun ban

Cheryl Cole a cerut divorţul de Ashley Cole fără să-i ceară vreun ban (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cheryl a solicitat un "divorţ rapid şi curat", pentru a-şi vedea de viaţa sa şi pentru ca Ashley să se poată concentra la meciurile Angliei de la Cupa Mondială.

"Cheryl a luat decizia de a pune înaintea ei visul Angliei la Cupa Mondială. Divorţul ar urma să fie finalizat înainte de debutul Angliei la CM. Ea ştie cât de important este pentru Ashley să aibă mintea limpede şi să se concentreze doar la fotbal. Ea vrea un divorţ rapid, fără nicio pretenţie. Cheryl nu va lua niciun penny din banii lui Ashley. Deşi lumea se aştepta să ceară casa din Surrey, Cheryl i-a oferit-o lui Ashley", a declarat un apropiat al cântăreţei pentru The Sun.

În cererea de divorţ, depusă marţi la un tribunal din Londra, Cheryl a menţionat "comportamentul nerezonabil" al soţului.

În februarie, Cheryl şi-a anunţat separarea de fotbalist după ce tabloidele britanice au publicat o serie de articole privind infidelitatea fotbalistului.

Cei doi s-au căsătorit în iulie 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici