Chile: Un octogenar crezut mort s-a ridicat din coşciug la priveghi

La un priveghi dintr-un mic sat din Chile, un octogenar s-a ridicat din coşciug sub privirile îngrozite ale rudelor care îl jeleau, crezându-l mort, potrivit cotidianului chilian Ultimas Noticias.

10 afișări
Imaginea articolului Chile: Un octogenar crezut mort s-a ridicat din coşciug la priveghi

Chile: Un octogenar crezut mort s-a ridicat din coşciug la priveghi

Membrii familiei lui Feliberto Carrasco, un pensionar de 81 de ani, erau convinşi că acesta murise după ce l-au găsit fără suflu şi rece. Fără a mai chema medicul să constate decesul, ei au contactat o firmă de pompe funebre, l-au îmbrăcat în cel mai bun costum al său şi l-au aşezat cu grijă în sicriu.

"Nu îmi venea să cred. Credeam că mi se pare şi am închis ochii", povesteşte nepotul său, Pedro, în declaraţia sa către cotidianul Ultimas Noticias. "Când i-am deschis, unchiul meu mă privea. Am început să plâng", a continuat acesta.

Prima dorinţă a celui "înviat" a fost să primească un pahar cu apă, precizând că nu îl doare nimic. Radiourile locale şi-au surprins şi ele audienţa după ce au fost nevoite să rectifice anunţul mortuar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici