Chitaristul Chuck Brown, supranumit "naşul stilului Go-Go", a murit la vârsta de 75 de ani - VIDEO

Cantautorul şi chitaristul Chuck Brown, creatorul stilului "Go-Go", un subcurent al stilului funky, foarte popular în comunitatea de culoare din Washington în anii 1980, a murit miercuri, la Baltimore, la vârsta de 75 de ani, au anunţat managerul şi familia sa.

104 afișări
Imaginea articolului Chitaristul Chuck Brown, supranumit "naşul stilului Go-Go", a murit la vârsta de 75 de ani - VIDEO

Chuck Brown

Supranumit "naşul stilului Go-Go", Chuck Brown a lansat în 1979 piesa "Bustin' Loose", care a lansat moda acestui stil muzical, apropiat de R&B, în capitala americană Washington.

"Chiar şi în 2010, oamenii vor încă să asculte Go-Go, întrucât aceasta este muzica alături de care ei au crescut", declarat muzicianul american în 2010 pentru National Geographic.

Cântăreţul, renumit şi pentru tonalităţile grave ale vocii sale, a fost internat în urmă cu câteva săptămâni într-o clinică din Baltimore din cauza unei pneumonii, afirmă publicaţia Washington Post.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici