Video Chitaristul trupei 5 Seconds of Summer s-a rănit în timpul unui concert - FOTO, VIDEO

Chitaristul trupei australiene 5 Seconds of Summer, Michael Clifford, a suferit un accident, sâmbătă, în timpul unui concert susţinut pe Wembley Arena din Londra, informează CNN.

510 afișări

Michael Clifford s-a rănit, după ce părul său a luat foc în momentul în care chitaristul s-a apropiat prea mult de efectele pirotehnice de pe scenă.

După incident, concertul nu a mai continuat, însă colegul său de trupă, Ashton Irwin, a anunţat că Michael Clifford se simte bine.

Ulterior, victima incidentului a postat pe Twitter o fotografie în care apare cu capul bandajat şi le mulţumeşte fanilor pentru suport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici