Chris Brown, arestat la Paris. Rapperul era acuzat de viol

Rapperul american Chris Brown, acuzat de viol de o tânără în vârstă de 24 de ani, a fost arestat la Paris, potrivit unei surse din poliţia franceză, informează Reuters.

1919 afișări
Imaginea articolului Chris Brown, arestat la Paris. Rapperul era acuzat de viol

Chris Brown, arestat la Paris. Rapperul era acuzat de viol

Rapperul şi alţi doi bărbaţi - garda sa de corp şi un prieten - au fost reţinuţi luni şi nu au fost încă eliberaţi.

Dacă va fi găsit vinovat, Brown, în vârstă de 29 de ani, riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare, potrivit legislaţiei franceze.

Fapta ar fi avut loc în noaptea de 15 spre 16 ianuarie, într-un hotel de lux din Paris.

Artistul ar fi cunoscut-o pe presupusa victimă într-un club de noapte şi ar fi convins-o să îl însoţească în camera de hotel, împreună cu mai multe femei. Tânăra spune că a fost violată după ce a rămas singură cu rapperul. De ea ar fi abuzat şi un prieten al lui Chris Brown, precum şi garda de corp a rapperului.

Aceasta nu este prima dată când Chris Brown este acuzat de viol. În mai 2018, acesta a fost dat în judecată de o femeie care a spus că a fost violată de cântăreţ în februarie 2017.

Brown a avut în ultimii ani mai multe probleme cu justiţia. În 2009 a fost condamnat pentru că a bătut-o pe cântăreaţa Rihanna, pe atunci iubita lui, cu puţin timp înainte de gala Grammy din acel an.

În 2016, a fost arestat şi pus sub acuzare pentru atac cu armă letală.

Chris Brown a vândut peste 30 de milioane de albume şi 75 de milioane de single-uri la nivel mondial şi a câştigat, de-a lungul carierei, mai multe premii, inclusiv 14 BET Awards şi cinci Billboard Music Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici