Video Christina Aguilera şi Nicole Richie au devenit mămici în aceeaşi zi

Cântăreaţa Christina Aguilera şi starleta Nicole Richie, fiica adoptivă a cântăreţului Lionel Richie, au devenit mămici vineri, la acelaşi spital din Los Angeles, informează eonline.com.

1 afișare

Acesta este primul copil atât pentru Aguilera, câştigătoare a cinci premii Grammy, cât şi pentru soţul său, producătorul Jordan Bratman.

Cuplul a anunţat naşterea primului lor copil printr-un SMS trimis prietenilor şi părinţilor: "Bebeluşul a venit pe lume. Mami şi tati sunt bine".

Cei doi nu au dezvăluit sexul bebeluşului, dar surse spun că este vorba de un băieţel. Cei doi au decis să păstreze misterul, la fel cum au făcut şi cu sarcina, Aguilera anunţând că va deveni mamă de-abia după ce abdomenul i se mărise considerabil.

Cu câteva săptămâni înainte de a naşte, Aguilera a făcut un pas curajos şi a acceptat să pozeze nud pentru ediţia din ianuarie 2008 a revistei americane Marie Claire. Fotografiile au fost realizate în stilul celor care au avut-o ca protagonistă pe Demi Moore, pe când aceasta era însărcinată, şi care au apărut în 1991 în revista Vanity Fair. Pe coperta revistei Marie Claire, Christina apare purtând doar o jachetă scurtă, descheiată. Cu această ocazie, cântăreaţa a dezvăluit că sarcina a fost o surpriză pentru ea şi pentru soţul său.

Aguilera şi Bratman sunt împreună din 2002. Cei doi s-au căsătorit în noiembrie 2005.

La acelaşi spital din Los Angeles, Cedars-Sinai, starleta Nicole Richie, în vârstă de 26 de ani, a adus pe lume primul său copil, o fetiţă, rezultat al relaţiei sale cu cântăreţul de muzică rock Joel Madden, în vârstă de 28 de ani, solist al trupei Good Charlotte.

Fetiţa se numeşte Harlow Winter Kate Madden.

Richie, fiica adoptivă a cântăreţului Lionel Richie a devenit o preferată a tabloidelor americane în urma stilului său de viaţă turbulent, prieteniei cu Paris Hilton şi a problemelor cu legea.

Pe când era însărcinată în luna a cincea, a fost condamnată pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise. Richie a executat doar o oră din această pedeapsă pentru că infracţiunea pe care a săvârşit-o nu era una foarte gravă şi pentru că închisorile din Los Angeles se confruntă cu aglomeraţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici