Cindy Crawford va produce pentru NBC un serial despre "războaiele" din moda anilor '80

Top-modelul american Cindy Crawford va produce pentru postul de televiziune NBC un serial inspirat din universul modei anilor '80, dominat de numeroase rivalităţi, atât între modelele profesioniste, cât şi între firmele de impresariat, informează variety.com.

201 afișări
Imaginea articolului Cindy Crawford va produce pentru NBC un serial despre "războaiele" din moda anilor '80

Cindy Crawford (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

Noul serial TV, care se va intitula "Icon", va marca debutul top-modelului Cindy Crawford în calitate de producător de televiziune. Actriţa Anne Heche şi James Tupper vor fi producătorii executivi ai show-ului TV.

Scenariul va fi scris de Cindy Crawford şi Robin Bissell.

Serialul "Icon", aflat deocamdată într-un stadiu incipient de producţie, va prezenta rivalităţile dintre manechinele profesioniste din anii '80 şi "războaiele" purtate între două dintre cele mai proeminente firme de impresariat din modă - Ford Modeling Agency şi Elite Model Management. Serialul va prezenta evenimente fictive şi nu va prezenta propriile experienţe trăite de Cindy Crawford. Producătorii nu vor folosi nume ale unor modele reale din acea perioadă.

Cindy Crawford se va limita strict la rolul de producător al noului serial şi nu va apărea - ca personaj - în acest show TV.

Cindy Crawford a fost desemnată cel mai bine plătit top-model în clasamentul revistei Forbes din 1995 şi a fost imaginea unor branduri de lux precum Versace şi Omega.

Foto: AFP

Cindy Crawford a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model. Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare.

Ea a dominat moda anilor '80 - '90 şi a făcut parte din grupul "super-modelelor" din acea perioadă, alături de Naomi Campbell, Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Helena Christensen, Elle Macpherson şi Christy Turlington.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici