Fiica top-modelului Cindy Crawford a primit primul ei rol de actriţă, la vârsta de 13 ani

Kaia Gerber, fiica top-modelului american Cindy Crawford, a primit primul ei rol de actriţă, la vârsta de 13 ani, la doar două zile după ce a debutat ca fotomodel cu pictoriale ce au fost publicate în revistele Vogue şi CR Fashion Book, informează dailymail.co.uk.

479 afișări
Imaginea articolului Fiica top-modelului Cindy Crawford a primit primul ei rol de actriţă, la vârsta de 13 ani

Fiica top-modelului Cindy Crawford a primit primul ei rol de actriţă, la vârsta de 13 ani (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

Kaia Gerber a călcat astfel pe urmele mamei sale celebre şi a semnat săptămâna trecută un contract cu renumita agenţie de impresariat artistic IMG Models.

La doar câteva zile după ce a pozat pentru ediţia italiană a revistei Vogue şi în publicaţia bianuală editată de Carine Roitfeld, CR Fashion Book, Kaia Gerber a primit şi primul ei rol de actriţă şi va juca în filmul "Sister Cities".

În acest film independent, ce va avea la bază piesa de teatru omonimă, vor mai juca Michelle Trachtenberg, Troian Bellisario şi Stana Katic.

Filmul va fi regizat de Sean Hanish.

Cindy Crawford a fost desemnată cel mai bine plătit top-model în clasamentul revistei Forbes din 1995 şi a fost imaginea unor branduri de lux precum Versace şi Omega.

Cindy Crawford a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model. Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare.

Ea este căsătorită cu fostul model Randy Gerber, din 1998, şi au împreună doi copii - Presley Walker, născut pe 2 iulie 1999, şi Kaia Jordan, născută pe 3 septembrie 2001.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici