Circul Naţional din China, în premieră în România, la Sala Palatului

Circul Naţional din China va susţine un spectacol în premieră în România, pe 1 mai, la Sala Palatului din Capitală, informează organizatorii.

409 afișări
Imaginea articolului Circul Naţional din China, în premieră în România, la Sala Palatului

Circul Naţional din China, în premieră în România, la Sala Palatului (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Cunoscuţi pentru abilităţile lor de gimnaşti, dintre circarii chinezi fac parte artişti reputaţi, personalităţi din operă şi actori faimoşi, garantând formula pentru un spectacol original şi inconfundabil.

Cu o tradiţie de peste 12 ani, arta din Orientul îndepărtat îşi face loc pe continentul european, unde surprinde milioane de spectatori.

În fiecare an, producătorul Raoul Schoregge şi echipa sa reuşeşte să aducă turneele în centrul atenţiei, prin programe şi ansambluri diverse.

Recuzita nu face apel la clovni sau animale, punându-se accent pe gimnastică şi echilibristică.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Casei Româno-Chineze şi al Asociaţiei Culturale Teocta.

Biletele pot fi procurate prin Eventim, la casa de bilete a Sălii Palatului, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi online, de pe http://www.eventim.ro/.

Preţul biletelor este cuprins între 100 şi 300 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici