Clipe de GROAZĂ pentru un român celebru şi iubita lui pe aeroportul din Istanbul: "Şi-a chemat ajutoarele cu pistoale"

Gabi Enache şi iubita lui au avut un început de an cu peripeţii. După ce au petrecut Revelionul la Doha, la revenirea în ţară, pe aeroportul din Istanbul au avut parte de un episod dramatic.

6462 afișări
Imaginea articolului Clipe de GROAZĂ pentru un român celebru şi iubita lui pe aeroportul din Istanbul: "Şi-a chemat ajutoarele cu pistoale"

Clipe de GROAZĂ pentru un român celebru şi iubita lui pe aeroportul din Istanbul: "Şi-a chemat ajutoarele cu pistoale"

Scenele ar putea fi cu uşurinţă "împrumutate" de un producător de la Hollywood, după cum a mărturisit iubita fotbalistului, fosta soţie a handbalistului Mihai Rohozneanu.
 
"Hai bon dimine, pentru unii, nu şi pentru noi. După 5 ore de zbor Doha-Istanbul cu o întârziere de o oră, având la dispoziţie 15 minute pentru a prinde din zbor avionul spre Bucureşti, stând frumos la un rând infermal organizat cu mişcări rapide de degete de parcă şi-au greşit insigna, cea de dirijor în intersecţia spre controlul vamal cu cea de dirijor de operă, stăm liniştiţi la rând chiar dacă mai aveam 15 minute până la decolare.

Iar, dintr-odată, se găseşte un „domn turc cu insignă de şmecher” să traga acel elastic fix în faţa noastră dupa ce-i vorbim frumos şi îi spunem că în următoarele 10 minute avionul va decola. Urmează o îmbrânceală turcească atât către mine cât şi către Gabriel, scoţându-ne după elasticul separator şi continuând cu mâini în gât şi împinsături şi ameninţări cu tentă de box.

Dar nu ne-am lăsat prăduiţi. M-am băgat în faţa soţului meu şi m-am luat la harţă cu domnul şmecher cu insignă în timp ce dânsul sau dumnealui, cu stimă mă exprim, se observă, continua „joaca” cu Gabi, cred că s-a simţit ofensat că nu ne-am supus la cerinţele lui de a ne băga într-o altă încăpere pentru a ne arăta el cine-i „şeful”, dar nu ne-am lăsat şi nu m-am lăsat, noroc că sunt femeie şi el cică le respectă mai mult!

La un moment dat, a cedat el, dar după ce a mai chemat două ajutoare cu pistoale, văzând că toată lumea e cu ochii pe noi şi nu prea au încotro ne-au lăsat să ne facem maratonul de dimineaţă spre poarta de îmbarcare. În mai puţin de 120 de secunde am parcurs tot aeroportul din Istanbul. Graţie atletismului de performanţă pe care l-am făcut 12 ani, am putut să ţin pasul cu Gabriel. Ehhh, a trecut... Stăm în avion pe locurile noastre şi ne amuzăm de cele întâmplate!”, a scris în mesajul său, iubita lui Gabi Enache.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici