COAFURILE ANILOR 90 vs PREZENT. Cum şi-au schimbat stilurile vedetele din România

Începutul anilor 90 a fost marcat în România de schimbările aduse de Revoluţie. Vedetele din România de atunci, cu o expunere mai largă la public după Revoluţie, au adoptat coafuri la modă în lume. După 20 de ani, Loredana Groza, Gabriel Cotabiţă, Dan Bitman sau Benone Sinulescu sunt aproape de nerecunoscut.

2487 afișări
Imaginea articolului COAFURILE ANILOR 90 vs PREZENT. Cum şi-au schimbat stilurile vedetele din România

COAFURILE ANILOR 90 vs PREZENT. Cum şi-au schimbat stilurile vedetele din România

În 1992, Loredana Groza participa la Festivalul Mamaia, cu piesa "Te-am uitat". Cântăreaţa avea atunci 22 de ani şi era deja o vedetă în România.

În ultimul videoclip al ei, alături de Cabron, "Apa", Loredana apare cu diverse coafuri, roşcată sau blondă.

Din 1985, Dan Bitman a fost solistul trupei Holograf. În 1994, a reprezentat România la Eurovision cu piesa "Dincolo de nori".

Mai târziu, cântăreţul a renunţat la pletele devenite celebre între timp.

Gabi Cotabiţă era concurent în 1990, la Festivalul de la Mamaie, unde a şi obţinut trofeul.

Ajuns la 58 de ani, Cotabiţă a rămas în peisajul muzicii româneşti.

Benone Sinulescu a avut succes în muzica românească încă din anii '60.

Pentru anii 2000, el şi-a adaptat nu numai stilul din muzică, ci şi imaginea publică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici