Coldplay face cadou fanilor un remix exclusiv (Galerie Foto)

Trupa britanică Coldplay le permite fanilor să descarce gratuit, de pe site-ul oficial al formaţiei, un remix exclusiv al uneia dintre piesele lor, informează gigwise.com.

9 afișări
Imaginea articolului Coldplay face cadou fanilor un remix exclusiv (Galerie Foto)

Coldplay face cadou fanilor un remix exclusiv (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Remixul piesei "Viva La Vida" este cadoul pe care artiştii britanici au vrut să-l facă admiratorilor.

Acesta va putea fi descărcat de pe site-ul oficial Coldplay până pe 5 ianuarie 2009.

Vezi aici galerie foto

Coldplay şi-a încheiat turneul de anul acesta pe 23 decembrie, cu un concert susţinut la Belfast. Turneul a promovat albumul lansat anul acesta, "Viva la Vida or Death and All His Friends".

Coldplay este o trupă rock formată în 1998, în Londra. Formaţia este compusă din Chris Martin, Jonny Buckland, Guy Berryman şi Will Champion.

Coldplay s-a bucurat de succes internaţional începând cu anul 2000, odată cu lansarea single-ului "Yellow".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici