Colecţia "James Bond", în ediţie specială - oferită de ProVideo

Colecţia cu filme din celebra serie dedicată agentului James Bond este disponibilă prin ProVideo, la un preţ special, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

794 afișări
Imaginea articolului Colecţia "James Bond", în ediţie specială - oferită de ProVideo

Colecţia "James Bond", în ediţie specială - oferită de ProVideo

Colecţia "James Bond" conţine 20 dintre cele mai bune filme ale seriei, toate în ediţie specială pe două discuri într-un boxset special în exclusivitate pe www.provideo.ro.

Colecţia este alcătuită din următoarele 20 de titluri: "Să nu mori azi", "Lumea nu e de ajuns", "007 şi Imperiul zilei de mâine", "GoldenEye", "Aviz pentru crimă", "Cortina de fier", "Perspectiva unei crime", "Octopussy", "Doar pentru ochii tăi", "Moonraker", "Spionul care m-a iubit", "Pistolul de aur", "Pe cine nu laşi să moară", "Diamantele sunt eterne", "În slujba majestăţii sale", "A doua şansă, "Thunderball", "Goldfinger", "Din Rusia, cu dragoste" şi "Dr. No".

Setul este disponibil la preţul de 399,9 lei.

Seria "James Bond" îl are în centru pe celebrul personaj creat de scriitorul Ian Fleming, personaj care a fost jucat de actori britanici precum Sean Connery, Roger Moore, Pierce Brosnan şi Daniel Craig.

Cel de-al 23-lea film din franciza "James Bond" ar putea fi turnat la începutul anului viitor, odată cu revenirea regizorului Sam Mendes în acest proiect cinematografic produs de studiourile MGM, potrivit nme.com. Potrivit aceluiaşi site, filmările vor începe anul viitor, iar actorul britanic Daniel Craig va interpreta pentru a treia oară rolul celebrului agent 007.

Următorul film din seria "James Bond", al cărui titlu nu a fost deocamdată ales, trebuia să fie lansat pe marile ecrane în 2011 sau 2012.

Precedentele 22 de filme "James Bond" au generat încasări de 1,6 miliarde de dolari în Statele Unite ale Americii şi Canada, această serie fiind pe locul al treilea în clasamentul celor mai de succes francize cinematografice, potrivit Box Office Mojo.

Cel mai recent film din serie, "007 - Partea lui de consolare/ Quantum of Solace", lansat în 2008, a avut încasări mondiale de 586 de milioane de dolari. Precedentul film din serie, "Casino Royale", lansat în 2006, a generat încasări de 594 milioane de dolari pe plan mondial şi a marcat debutul lui Daniel Craig în rolul agentului 007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici