Compania care deţine brandul de modă David Beckham a avut pierderi MASIVE în ultimul an financiar

Compania care deţine brandul de modă David Beckham a avut pierderi de 12 milioane de euro în cel mai recent an financiar, iar informaţia a fost făcută publică la câteva săptămâni după ce şi firma Victoriei Beckham a raportat un deficit de 11 milioane de euro, potrivit dailymail.co.uk.

416 afișări
Imaginea articolului Compania care deţine brandul de modă David Beckham a avut pierderi MASIVE în ultimul an financiar

Compania care deţine brandul de modă David Beckham a avut pierderi MASIVE în ultimul an financiar

Trinity Brands UK, care deţine brandul lui Beckham Kent & Curwen, a sperat că imaginea fostului fotbalist britanic va impulsiona vânzările, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

David Beckham şi compania Trinity Brands UK s-au asociat în urmă cu patru ani.

Reprezentanţii companiei au dezvăluit, luna trecută, că au încheiat un contract de colaborare cu producătorii serialului de succes "Peaky Blinders".

Şi soţia lui David Beckham, creatoarea Victoria Beckham, se confruntă cu probleme financiare, casa sa de modă raportând în urmă cu câteva săptămâni pierderi de 11 milioane de euro pentru cel mai recent an financiar. Fosta membră a trupei Spice Girls a celebrat recent zece ani de la înfiinţarea companiei sale de modă, care produce îmbrăcăminte de lux, ochelari şi alte accesorii. Compania deţine peste 400 de magazine, în 50 de ţări.

Compania Victoriei Beckham a raportat pierderi şi în anul financiar anterior, de 9,4 milioane de euro.

Fostul mijlocaş englez David Beckham şi fosta cântăreaţă devenită creatoare de modă Victoria Beckham sunt căsătoriţi de aproape 20 de ani şi au împreună patru copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici