Companiile înfiinţate de Amy Winehouse, evaluate la 3,2 milioane de dolari

Cele două companii înfiinţate de Amy Winehouse - Cherry Westfield şi CW Touring - au fost evaluate la 3,2 milioane de dolari, potrivit unor documente contabile, publicate recent în Marea Britanie.

157 afișări
Imaginea articolului Companiile înfiinţate de Amy Winehouse, evaluate la 3,2 milioane de dolari

Companiile înfiinţate de Amy Winehouse, evaluate la 3,2 milioane de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa Amy Winehouse, care în ultimii ei ani de viaţă s-a confruntat cu dependenţa de alcool şi de droguri, a fost găsită decedată pe 23 iulie, în reşedinţa ei din Londra, informează contactmusic.com.

Averea ei constă în câteva proprietăţi, alte bunuri materiale şi două companii - Cherry Westfield şi CW Touring.

Potrivit documentelor contabile anuale, publicate duminică în Marea Britanie, compania Cherry Westfield valora, în noiembrie 2010, suma de 3,2 milioane de dolari, iar compania CW Touring era evaluată la 12.851 de dolari.

Rezultatele testelor toxicologice, făcute publice la sfârşitul lunii august, nu au relevat prezenţa în organismul artistei a unor substanţe ilegale. Potrivit bbc.co.uk, membrii familiei Winehouse au mulţumit poliţiei britanice pentru sprijinul acordat şi au declarat că aşteaptă concluziile anchetei oficiale, ce vor fi anunţate pe 26 octombrie.

Mitch, tatăl artistei, a declarat în timpul ceremoniei funerare că fiica lui renunţase la droguri în urmă cu câţiva ani şi era pe cale să renunţe şi la alcool.

Totodată, potrivit membrilor familiei Winehouse, tocmai faptul că artista renunţase brusc la alcool a fost elementul care i-a cauzat decesul, deoarece organismul ei a intrat într-un fel de criză, cauzată de nevoia de alcool.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici