Concept INEDIT lansat de Adidas în colaborare cu un cunoscut actor. Cât costă încălţămintea cu ”defecte vizibile”

Cunoscutul actor Donald Glover a lansat primul său model de încălţăminte sport, în parteneriat cu Adidas. Întreaga colecţie de încălţăminte pe care Glover a conceput-o alături de Adidas cuprinde trei stiluri clasice de pantofi sport – Nizza, Continental 80 şi Lacombe. În ediţiile speciale vor fi scoase în evidenţă detalii peste care lumea trece cu vederea atunci când cumpără o pereche de încălţăminte.

5557 afișări
Imaginea articolului Concept INEDIT lansat de Adidas în colaborare cu un cunoscut actor. Cât costă încălţămintea cu ”defecte vizibile”

Concept INEDIT lansat de Adidas în colaborare cu un cunoscut actor. Cât costă încălţămintea cu ”defecte vizibile”

”Bogăţia este un concept. Cu acest proiect vreau să încurajez oamenii să gândească cum poveştile lor pot fi spuse prin încălţăminte. Valoarea nu este dată de hainele pe care le porţi, ci de experienţele pe care le ai cu ele”, a declarat actorul, conform CNN.

Sursa citată precizează că pantofii au fost făcuţi în ”onoarea purtării şi murării”.

Glover a mai adăugat că parteneriatul cu Adidas i-a permis să arate oamenilor că trebuie să fie originali.

Colaborarea dintre cunoscutul brand şi artist a început în septembrie 2018. Pantofii vor fi disponibili la vânzare începând cu 26 aprilie şi vor costa între 80 şi 100 de dolari.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici