Concertele lui Julio Iglesias din România vor începe mai târziu, din cauza caniculei

Concertele pe care cântăreţul Julio Iglesias urmează să le susţină în turneul său din România au fost reprogramate pentru ora 21.45 din cauza caniculei, informează organizatorii evenimentelor.

3 afișări
Imaginea articolului Concertele lui Julio Iglesias din România vor începe mai târziu, din cauza caniculei

Concertele lui Julio Iglesias din România vor începe mai târziu, din cauza caniculei

După ce a concertat la Sibiu pe 16 iulie, Iglesias va cânta la Timişoara pe 19 iulie, Bacău - 22 iulie, Bucureşti - 25 iulie şi Constanţa – 28 iulie.

Julio Iglesias este aşteptat, miercuri seara, pe Aeroportul Internaţional Timişoara, de unde va merge direct spre hotelul unde va fi cazat cât timp va sta la Timişoara. El va fi cazat într-un hotel de patru stele, La Ressidenza, acelaşi în care a stat şi Shakira în 2006. Iglesias are programată o întâlnire şi cu autorităţile locale, pentru joi, când va primi şi un cadou simbol al judeţului Timiş - o statuetă în formă de leu, din partea Consiliului Judeţean Timiş.

Concertul lui Julio Iglesias de la Timişoara va începe joi seara, de la ora 21.45, cu 45 de minute mai târziu faţă de ora anunţată iniţial - 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici